top of page

gemeente rotterdam

Gemeente Rotterdam.png

Werken voor de gemeente Rotterdam

Een stad waar je ruimte ervaart. Bij een organisatie die je vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Werk waar je uitdaging bij voelt. Zodat jij en de stad blijven groeien. Werken voor en met alle Rotterdammers.

Bij een stad die je elke dag uitdaagt en het beste in jou naar boven haalt, hoort een eigentijdse overheid die meebeweegt met de energie van de stad. Zo’n organisatie wil gemeente Rotterdam zijn. Daarom bieden we je ruimte en kansen om Rotterdam en daarmee jezelf vooruit te blijven helpen.

Verschillende locaties

Werken voor de stad in een moderne werkomgeving die aansluit op de veranderende rol van de overheid en ontwikkelingen in de stad. Werk je bij gemeente Rotterdam, dan werk je in de meest uiteenlopende gebouwen. Van het klassieke Stadhuis tot het hypermoderne Timmerhuis middenin het centrum, van de kleinschalige kantoren en werkplaatsen overal in en om de stad tot tussen de wolken in De Rotterdam aan het water. Omdat we flexibel werken, kun je op één dag zomaar op verschillende locaties met bijpassende vergezichten werken. Over afwisseling gesproken!

Meer informatie

Wil jij werken voor Rotterdam en de Rotterdammers? Kijk dan op de website werkenvoorrotterdam.nl.

bottom of page