top of page
Presentation Templates-11.png

Presentatie BoFEB-traineeship

Maandag, 14 februari

Please note that this event will be held in Dutch. 

Het evenement 

Wil jij meer te weten komen over een traineeship dat jou klaarstoomt voor een beleidsfunctie bij een ministerie of andere overheidsinstantie? Op 14 februari geeft BoFEB-directeur Jan Donders een online presentatie over het BoFEB-traineeship, wat jonge algemeen economen voorbereidt op zulke beleidsfuncties gefocust op het maken van financieel-economisch beleid. Na de presentatie is er ruimte voor het stellen van vragen. 

Het BoFEB-traineeship duurt een jaar en start elk jaar in maart en september. Het traineeship bestaat uit twee delen van elk zes maanden.

 

Tijdens het eerste halfjaar leren BoFEB-trainees veel dat van pas komt bij hun latere werk als beleidsmedewerker. Zij volgen colleges, maken praktijkopdrachten en leggen werkbezoeken af. Zo krijgen zij inzicht in de theorie van financieel-economisch beleid en worden uiteenlopende vaardigheden aangeleerd die voor beleidsmedewerkers belangrijk zijn. 

 

Gedurende de tweede helft van het BoFEB-jaar werken zij bij een ministerie of andere overheidsinstelling, zoals de Autoriteit Consument en Markt of De Nederlandsche Bank.

Deelnemen

Je kunt deze presentatie online bijwonen op 14 februari van 13.00 tot 14.00 uur via deze link. Iedereen die geïnteresseerd is in het BoFEB-traineeship kan aan deze presentatie deelnemen. 

We kijken ernaar uit om je te zien!

Heb jij een vraag over de presentatie van BoFEB?

bottom of page