Vacature onderzoeksassistent APE

APE zoekt per direct een onderzoeksassistent die een bijdrage kan leveren aan kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeken.

Bedrijfsprofiel
APE ondersteunt de publieke sector met het beantwoorden van vaak complexe beleidsrelevante vraagstukken. Wij zijn een kleinschalig bureau met een informele sfeer en werken veel samen in teams. De medewerkers van APE hebben uiteenlopende expertises (o.a. ontwikkelingseconomie, gezondheidseconomie, sociale geografie, sociologie en econometrie).

Functieomschrijving en -eisen
Als onderzoeksassistent ondersteun je bij de uitvoering van uiteenlopende economische onderzoeken. Denk bijvoorbeeld aan het doen van deskresearch, het afnemen van (telefonische) interviews, het uitvoeren van kwalitatieve of kwantitatieve analyses en het rapporteren over bevindingen.

De functie is geschikt voor studenten die een meewerkstage zoeken of recent een universitaire studie hebben afgerond. Ervaring met onderzoek op wetenschappelijk niveau (bijvoorbeeld een scriptie of assistentschap, blijkend uit CV) is een pré.

Wat bieden wij?
Je krijgt de kans je onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen en je te verdiepen in voorkomende onderzoeksthema’s in de zorg, sociale zekerheid, cultuur of internationale samenwerking.
APE biedt een marktconforme vergoeding en kostendekkende reiskostenvergoeding voor interlokaal woon-werkverkeer. De omvang en duur van het dienstverband zal in overleg worden vastgesteld. De minimale duur is drie maanden.

Solliciteren op deze vacature?
Stuur dan een korte motivatiebrief met je CV en cijferlijsten van de universiteit naar ape@ape.nl. Je hoort dan binnen een week of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Gielen (06-31744368/m.gielen@ape.nl) of Johan Vonk (06-13967951/j.vonk@ape.nl).