Workshop Ministerie SZW

(This event is only open to Dutch-speaking students.)

Op woensdag 17 februari a.s. (van 14:00 tot 16:00 uur) verzorgt het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een online workshop speciaal voor AEclipse-leden!

 

Krijg een indruk van het werk als beleidseconoom bij het ministerie dat het unieke Nederlandse socialezekerheidsstelsel beheert en op dit moment via steunmaatregelen de Nederlandse arbeidsmarkt ondersteunt. Als beleidseconoom adviseer je bij complexe beleidsvraagstukken waarbij je blijvend oog hebt voor de economische, politieke, budgettaire en uitvoeringstechnische haalbaarheid. Dit is hét moment om in contact te komen en te ervaren hoe een dag van een beleidsmedewerker eruit ziet en informatie te krijgen over de traineeships en tips voor de selectie.


Meld je, onder toevoeging van je CV, aan voor de workshop en krijg voor een middag een inkijkje in het brede beleidsinstrumentarium van SZW.


Het evenement is gratis! Geïnteresseerd? Registreer hier voor 2 februari 23:59!*

*Selectie voor het workshop wordt gedaan door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op basis van anonieme CV's. Deelnemers worden 10 dagen voordat de workshop plaatsvindt geïnformeerd over hun selectie.

Heb je een vraag over de workshop met het Ministerie?