Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Berenschot Workshop

27 November, 2015 @ 14:00 - 18:00

Op 27 November heb jij de kans om langs te komen bij Berenschot. Daar zal je meemaken hoe het is om bij Berenschot te werken als werk-student, trainee, en full-time consultant. Je zal de kans hebben om vragen te stellen en eventueel een stage-plek te veroveren.

Berenschot is een onafhankelijke organisatieadviesbureau met 250 medewerkers wereldwijd. Al ruim 75 jaar verrassen wij onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met slimme en nieuwe inzichten. We verwerven ze en maken ze toepasbaar. Dit door innovatie te koppelen aan creativiteit. We zijn in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken. Klanten kiezen voor Berenschot omdat onze adviezen hen op een voorsprong zetten,

De Inhousedag zal plaatsvinden in het hoofdkantoor van Berenschot in Utrecht (Europlaan 40) en zal beginnen om 14:00 uur. We zullen om 12:30 uur verzamelen buiten CB-5, vervolgens zullen we gezamenlijk met het openbaar vervoer naar Utrecht reizen. Zorg dus dat je een opgeladen OV-chipkaart bij je hebt. Als je op eigen gelegenheid naar het hoofdkantoor reist, geeft dit van te voren aan.

Het programma bij Berenschot is als volgt:

1. Presentatie over Berenschot
2. Een tour van het kantoor
3. Het verhaal van Eline, een oud-AEclipse lid en huidig junior consultant
4. Een case – hierbij zal jij meegenomen worden door het hele proces van het interviewen tot presenteren van de resultaten
5. Pizza en borrel met oud-trainees

Rond 18:00 zal de dag te einde komen.

Wil jij weten hoe het is om consultant bij Berenschot te zijn? Wil jij weten hoe je daar een stage kan regelen? Schrijf je dan nu in! Er zal een selectie plaatsvinden door Berenschot gebaseerd op CV’s.

Schrijf je hier in!

 


Details

Date:
27 November, 2015
Time:
14:00 - 18:00
Event Category:

Venue

Unnamed Venue
Europalaan 40
Utrecht,
+ Google Map

© 2019 AEclipse. All rights received.