top of page
Presentation Templates-11.png

Case Study bij 
Riverwise Consulting

Vrijdag, 21 januari 

This event is only for Dutch-speaking students in Policy Economics, International Economics, and Economics of Markets and Organizations.

Wil jij kennismaken met snelgroeiend strategie adviesbureau?

 

Kom dan op vrijdag 21 januari om 15:00 uur naar het Riverwise kantoor voor een interessante case study!

Over het evenement

Op 21 januari van 15:00u tot ongeveer 18:00u organiseert Riverwise een case-middag speciaal voor AEclipse-leden.

 

Riverwise is een snelgroeiend strategy consultancybureau gericht op groeistrategie. Ze creëren groei waar ze kansen zien. Dit doen ze zowel bij marktleiders als challengers, met een focus op impact, een sterk inhoudelijke aanpak en een no-nonsense houding. Nieuwe sectoren verkennen ze graag, maar ze zijn insiders in de zorg, media en finance.

 

Tijdens de case-middag krijg je de kans kennis te maken met Riverwise en met het werk als strategy consultant. Geholpen door enkele lessen van Riverwise, ga je in kleine teams aan de slag met een recente case van één van de klanten. Zo kun je zelf vanuit analyse tot het juiste advies komen. Dit is een ultieme kans om te ervaren hoe het werk als strategy consultant eruit ziet! De middag zal, als de coronamaatregelen dit toelaten, met een borrel worden afgesloten. 

Deelnemen 

De inschrijving voor dit evenement is gesloten. Als je je hebt opgegeven voor dit evenement, nemen wij straks contact met je op en laten je weten of je bent geselecteerd om deel te nemen aan de case-middag. Selectie is gebaseerd op cv’s.

Heb je een vraag over de case study met Riverwise Consulting?

bottom of page